Bărbat găsit spânzurat de pasarela din cartierul albaiulian Partoș

Îndosariat în: Actualitate |

Un bărbat s-a spânzurat astăzi, 3 iulie 2017, cu cureaua, de balustrada podului din cartierul albaiulian Partoș, fiind la văzut de către localnici la mijlocul pasarelei. Aceștia au alertat autoritățile.

”Detașamentul Alba Iulia intervine în municipiu pentru coborârea unei persoane de sex masculin, decedată pe pasarela de la Partoș”, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba.

Potrivit polițiștilor, bărbatul în vârstă de aproximativ 35-40 de ani nu avea la el acte, iar până la ora transmiterii acestei știri nu s-a reușit identificarea sa.

Până la terminarea cercetărilor traficul s-a desfășurat alternativ, cu restricții de viteză, fiind dirijat de polițiști.

Bărbatul s-ar fi spânzurat cu cureaua sa de la pantaloni, pe care a legat-o de fiarele partea de jos a balustradei.

Potrivit Poliției Alba, nu au fost observate alte urme de violență, iar bărbatul avea între 35 și 40 de ani. Acesta nu avea acte asupra lui.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro