Bărbați din Alba Iulia reținuți de polițiști pentru agresiune fizică și tulburare de proprietate, după ce și-au agresat vecinii

Îndosariat în: Actualitate |

Ieri,  6 august 2019, în jurul orei 17.45, în urma unui apel prin 112, polițiștii din Alba Iulia au intervenit, pe strada Craivei din municipiu, unde mai multe persoane erau implicate într-un conflict.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, scandalul a fost provocat de membrii a două familii vecine, din cauza unui gard, aflat în construcție la limita dintre proprietăți.

Trei bărbați, de 21, 29 și 31 de ani, ar fi pătruns în curtea locuinței familiei care construiește gardul și, reproșând că au încălcat limita de proprietate, au devenit violenți.

Persoanele implicate în conflict și-au aplicat reciproc lovituri, astfel că un bărbat de 53 de ani și unul de 29 de ani au suferit leziuni corporale. Scandalul a continuat și în stradă, până la intervenția polițiștilor, fiind tulburată liniștea publică.

Persoanele implicate au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Alba Iulia unde au fost audiate, iar față de cei 3 bărbați care au provocat scandalul a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.