Barierele nefuncționale montate la intrarea în Cetatea Alba Carolina îi induc în eroare pe turiști

Îndosariat în: Actualitate |

Turiștii care intră în Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia sunt induși în eroare de barierele nefuncționale montate la intrare. Un turist ne-a declarat că  „e ca la proști, deoarece vazându-le am căutat să plătesc taxa de intrare, dar nu am avut cui”.

Barierele de la intrarea în Cetatea Alba Carolina, de lângă sensul giratoriu de la Hotel ”Cetate”, sunt un exemplu al lucrului ”bine” făcut. Ele au fost montate în urmă cu aproape patru ani, fiind funcționale doar câteva zile, timp în care au accidentat câteva mașini, după ce au coborât într-un timp prea scurt.

Albaiulienii care ”urcă” în Cetate știu că ele sunt nefuncționale fiind tot timpul ridicate, iar investiția a fost de mântuială, însă turiștii care ”vin și pleacă” sunt dezorientați.

”Opresc și caut să plătesc dar nu am unde și nici cui. E ca la proști”, a declarat, recent, pentru ziarulunirea.ro, un dâmbovițean.

Bărbatul a schițat o grimasă când i s-a spus că Alba Iulia are să devină primul Smart City din România.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro