Baza sportivă din Cetate se îmbogățește cu un teren de fotbal

Îndosariat în: Actualitate |

Firma Capital Plus solicită Consiliului Local al municipiului Alba Iulia, avizarea Proiectului Urbanistic Zonal de amenajare a unui teren de sport pe latura de Est a Cetății Alba Carolina, în apropiere de terenul de tenis.

Conform temei de proiectare se propune un teren de sport care completează funcţiunea de recreere și agrement oferind alternative suplimentare de petrecere a timpului liber astfel că începând cu baza de tenis, continuând cu Skate-Park-ul, terenul ce mărgineşte latura estică a cetății ar putea deveni o latură cu tematică sportivă.

Se deorește amenajarea unui teren de fotbal cu o suprafață de 751 mp, amenajarea unor tribune de mici dimensiuni (39 locuri) și  construcția unui vestiar din lemn, cu caracter sezonier.

Proiectul a primit aviz favorabil de la Comisia de organizare şi dezvoltare urbanistică şi Comisia tehnică de urbanism.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.