Baza Sportivă „Fair Play”, din Alba Iulia, găzduiește mâine cea de-a II-a ediție a Memorialului „Iani Mitracu”

Îndosariat în: Sport |

Amintirea lui Iani Mitracu, fostul atacant de legendă din perioada de glorie a Unirii Alba Iulia, dispărut în urmă cu doi ani este cinstită prin a doua ediţie a Memorialului „Iani Mitracu”, competiţie fotbalistică ce se va desfăşura la Baza Sportivă „Fair Play” din Alba Iulia, joi, 15 decembrie, cu începere de la ora 9.30.

Locaţia nu este întâmplător aleasă, întrucât în 2014, Iani Mitracu a trecut la nefiinţă, la numai 53 de ani, în timpul unui meci de fotbal, îmbrăcat în tricoul „alb-negru”, atât de drag sufletului, fotbalul judeţean trăind o adevărată dramă.

Printre protagonişti se numără, alături de alte glorii judeţene, uniriştii Gicu Grozav (acum la Terek Groznîi), Călin Cristea (CSM Rm. Vîlcea) şi Ciprian Selagea, actualul căpitan al divizionarei terţe AFC Unirea 1924 Alba Iulia, ce vor evolua pentru Unirea Alba Iulia.

Totodată, invitată specială a Memorialului „Iani Mitracu” este doamna Mitracu Henrieta, soţia lui Iani.

Competiţia fotbalistică este una omagială şi se doreşte a deveni una de tradiţie, pentru ca memoria lui Iani Mitracu, fost poliţist în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, un coleg de nădejde, un prieten adevărat şi un pasionat de fotbal să rămână veşnic vie.

La startul turneului din acest an, ce se desfășoară pe teren sintetic, s-au înscris 5 echipe de fotbal din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, respectiv IPJ Alba, Corpul Naţional al Poliţiştilor Alba, Asociaţia Sportivă „Dinamo” Alba, Asociaţia „Apulum Pol”, IPA Regiunea 1 Alba, alături de AJF Alba, Unirea Alba Iulia şi Penitenciarul Aiud.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro