Bere Gratis va susține în 2 noiembrie un concert aniversar la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia

Îndosariat în: Monden |

Concert-Bere-GratisTrupa Bere Gratis va veni din nou în Alba Iulia, la Casa de Cultură a Studenţilor în data de 2 noiembrie, cu începere de la ora 20.00, pentru a susţine un concert aniversar, “Două inimi – Bere Gratis 15 ani”.

Vom cânta împreună piese compuse în cei 15 ani de existență, totul într-un spectacol deosebit de sunet și lumini, special montat pentru noi, la care ne-am dori să fiți părtași. Vă așteptăm cu drag, să trăim într-o noapte cât alții-ntr-o carte! Fiți alături de noi!”, este mesajul transmis de membrii trupei.

Turneul se desfăşoară în perioada 24 octombrie – 2 noiembrie, în 6 oraşe: Brașov, Galaţi, Suceava, Iaşi, Sibiu şi Alba Iulia.

Biletele pot fi achiziționate de la casele de bilete ale sălilor de spectacol sau online, de pe site-ul www.iabilet.ro. Prețul unui bilet este de 35 lei.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.