“Best in show” la Alba Carolina Cup 2014 a fost cucerit de un Samoyed

Îndosariat în: Actualitate |

alba-carolina-cup-2014-samoyedMai mult de  800 de crescători de câini participă în acest weekend la cea de-a cincea ediție a Expoziției Chinologice ”Alba Carolina Cup”. Cele mai frumoase şi valoroase exemplare sunt premiate, iar sarcina juriului compus din arbitri de renume internaţional nu este deloc uşoară – ei au de evaluat frumusețea, capacitatea de lucru, indicatorii fizici, personalitatea, dar și capacitatea handler-ilor de a relaționa cu ei, premiile fiind acordate în funcție de sex, de grupe de vârsă și de rase.

Sâmbătă, în prima zi de concurs s-au înscris peste 400 de câini iar titlul “Best in show” a fost cucerit de un Samoyed.

În cadrul evenimentului a avut loc și concursul Boxer Club – Campionatul Anului 2014. De asemenea, spectatorii au putut să asiste la demonstrațiile de dresaj ale școlilor din Cluj-Napoca și Bistrița.

Duminică, deschiderea oficială a celei de-a doua zile a competiției este programată pentru ora 10.00 iar până la ora 13.30 se va face din nou arbitrajul câinilor în ringuri pentru ca începând cu ora 14.00 să se stabilească premianții: Best in Show și Supreme Best in Show – cel mai frumos câine al competiției, care va primi trofeul “Alba Carolina Cup 2014”.

Evenimentul se desfășoară în șanțurile de Nord ale Cetății și este organizat de Asociația Chinologică din România, în colaborare cu Asociația Chinologică Alba și Primăria Municipiului Alba Iulia. Mai multe poze de la prima zi a expoziției găsiți AICI

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.