Bețiv din Alba Iulia sancționat contravențional de jandarmi după ce a amenințat cu bătaia o femeie care își plimba câinele

Îndosariat în: Actualitate |

jandarmi-amenda-alba-iuliaUn bărbat din Alba Iulia riscă dosar penal după ce a vrut să ia la bătaie o femeie care își scosese câinele la plimbare, sâmbătă, în jurul orei 19.00, pe str. Violetelor din municipiu. Jandarmii au intervenit la timp şi l-au prins pe agresor.

Incidentul a fost semnalat la 112. Femeia a solicitat ajutor de urgenţă deoarece, în timp ce se plimba cu câinele, a fost ameninţată cu bătaia de un bărbat. Mai mult, spunea dânsa, ar fi fost fugărită de acesta câţiva zeci de metri, până când a reuşit să se refugieze la domiciliu.

Un echipaj de jandarmerie a intervenit prompt în ajutorul femeii şi l-a identificat pe presupusul agresor. Nu a fost foarte greu deoarece acesta între timp intrase în conflict cu un minor, martor se pare la altercaţia de mai devreme. Bărbatul părea a fi sub influenţa alcoolului şi a recunoscut că a avut un comportament agresiv faţă de femeie. A încercat să şi-l motiveze prin faptul că animalul de companie al acesteia ar fi urinat pe peretele localului unde lucrează prietena sa. Fără să regrete ceea ce a făcut, chiar şi în prezenţa jandarmilor a continuat să profereze injurii la adresa victimei şi să o ameninţe că va săvârşi acte de violenţă atât asupra ei cât şi a câinelui.

În aceste condiţii, a fost condus la sediul Jandarmeriei Alba, situat pe strada Alexandru Ioan Cuza din municipiul reşedinţă de judeţ, unde a fost identificat ca fiind Andrei I.T. ( 30 de ani ), domiciliat în Alba Iulia. În urma verificărilor efectuate au rezultat suspiciuni rezonabile cu privire la săvârşirea de către acesta a infracţiunilor de ameninţare şi lovire şi alte violenţe, drept pentru care în cauză a fost întocmit un proces verbal de constatare, urmând ca Poliţia Municipiului Alba Iulia să continue cercetările. Totodată, a fost amendat cu suma de 200 lei pentru injuriile şi violenţele verbale exprimate în spaţiul public.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.