Bianca Popa și Ionuț Tuț sunt Miss și Mister Boboc 2014 ai Liceul ”Regina Maria” din Alba Iulia

Îndosariat în: Monden |

Balul-bobocilor-Regina-Maria-din-Alba-IuliaBianca Popa și Tuț Ionuț au răspuns cel mai bine exigențelor juriului și au câștigat în seara zilei de ieri, 21 noiembrie 2014, titlurile de Miss și Mister boboc 2014, la Liceul ”Regina Maria” din Alba Iulia.

Concursul a avut cinci probe: prezentare, cultură generală, dans, surpriză și aptitudini, și s-a desfășurat la Casa de Cultură a Studenților, cu începere de la ora 18.00.

Locurile trei au fost acordate Nataliei Itu și lui Simion Paștiu. Cei mai populari concurenți s-au dovedit a fi, potrivit juriului, Roxana Oargă și Octavian Faur.

Tema balului din acest an a fost evoluția muzicii, Liceul ”Regina Maria” fiind cunoscut pentru elevii talentați, care au făcut cinste județului prin participarea la diferite concursuri, inclusiv ”Vocea României”.

Balul a avut multe momente comice, probele au fost interactive, ultima, cea de aptitudini, relevând cel mai bine talentul participanților (muzică, teatru și desen).

Proba de cultură generală a venit cu întrebări relativ ușoare, câte una pentru fiecare participant.

Cel mai amuzat moment al probei surpriză a fost, probabil, când o pereche a fost provocată să inhaleze heliu din baloane, iar apoi concurenții au interpretat câte o piesă.

La concurs au participat 14 boboci. Petrecerea a continuat într-un local din Alba Iulia unde invitat a fost Grasul XXL.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.