Biciclişti de toate vârstele au luat cu asalt Cetatea Alba Carolina în cadrul celei de-a doua ediții a “Skirt Bike”

Îndosariat în: Actualitate |

biciclete-iulie-2014-alba-iuliaCu toate că cerul a fost înorat şi au picat câţiva stropi peste oraşul nostru, ziua de astăzi a fost una veselă, plină de energie. Parada Skirt Bike s-a desfăşurat, pentru al doilea an consecutiv, în municipiu, simultan cu alte oraşe din România.

Îmbrăcate în ţinute cochete şi cu biciclete împodobite cât mai frumos, cu baloane, flori şi alte accesorii chic, fetele au întreţinut atmosfera, cum altcumva decât pe 4 roţi. Nu au lipsit de la paradă nici bărbaţi, dar şi copii, până la urmă evenimentul devenind animat de persoane de toate vârstele.

Aproximativ 100 de biciclişti, fete, bărbaţi, dar şi copii au împânzit astăzi Cetatea Alba Carolina, gazda evenimentului “Skirt Bike”. Biciclete frumoase, aranjate, împodobite cu flori şi baloane au putut fi admirate de cei prezenţi. Cursa a pornit din Piaţa Cetăţii, participanţii la acest eveniment având de parcurs următorul traseu. Piaţa Cetăţii – Pietonala Catedralei, Bulevardul Cloşca, Bulevardul 1 Decembrie 1918, Cetatea Alba Carolina cu finish la cafe-bar-ul “Frams” de lângă Biblioteca  Batthyaneum. Nu au lipsit surprizele, la final fiind pregătită o tombolă cu foarte multe premii atractive pentru toţi participanţii.

Evenimentul Skirt Bike a fost iniţiat şi pus în pratică în anul 2010, de nişte bicicliste vesele, inteligente şi pasionate, care vor să convingă cât mai multe femei să înfrunte traficul din oraş pe două roţi. La Alba Iulia se desfăşoară, pentru al doilea an consecutiv, simultan cu Baia Mare, Brașov, Bucureşti, Cluj, Deva, Drobeta Turnu Severin, Iaşi. În Arad şi Constanţa s-au desfăşurat deja.

SkirtBike îşi propune să redea femeilor curajul de a pedala în oraş şi de a se exprima în stilul lor unic şi cochet. Mersul pe bicicletă reprezintă un mod de viaţă echilibrat, plin de naturaleţe, simplitate, feminitate şi atitudine oriunde ai merge, la serviciu, la piaţă sau în oraş cu prietenii. Bicicleta este noua ”little black dress”.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.