Biletele la concertul pe care LaLa Band îl va susține la Alba Iulia sunt aproape epuizate

Îndosariat în: Actualitate |

Vestea că trupa fenomen a momentului în România va ajunge, în premieră, în oraşul Marii Uniri a stârnit o adevărată isterie în rândul tinerilor albaiulieni. Cu toate că preţurile sunt cam piperate, 100-150 de lei, biletele la concertul acestora se vând ca pâinea caldă.

Potrivit lui Claudiu Marean – directorul Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, în momentul de faţă mai sunt disponibile doar 100 de bilete, din cele peste 500 scoase la vânzare. Aproximativ 200 de fani înfocaţi ai trupei de adolescenţi şi-au cumpărat bilete VIP, pentru a fi mai aproape de Lala Band!

Aşadar, dacă vreţi să vă întâlniţi cu Lala Band, grăbiţi-vă şi cumpăraţi-vă bilete!

Concertul va avea loc marţi, 26 martie, ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Biletele sunt, încă, diponibile la două categorii de preţuri: VIP Package – 150 de lei şi categoria de 100 de lei. Acestea se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol, în oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro, dar şi online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro şi www.myticket.ro.

Pachetul Vip include un bilet în cea mai buna zonă a sălii, un obiect inscripţionat LaLa Band, un poster cu autografele artiştilor şi oportunitatea extraordinară de a participa la o sesiune foto cu membrii trupei LaLa Band. Şedinţa foto pentru posesorii biletelor VIP va începe la ora 17.00.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.