Bogdan MEDREA, preşedintele TSD Alba: „Somnul lui Teodor Atanasiu naşte monştri”

Îndosariat în: Politică |

comunicat-psd-alba-mai-2014Teodor Atanasiu vorbeşte de funie în casa spânzuratului, atunci când ne dă lecţii despre cum să ne organizăm propria campanie electorală.

Poate că am apleca, cu mai multă tragere de inimă, urechea la spusele dumnealui, dacă nu s-ar afla într-o poziţie de-a dreptul ingrată, aceea de creator şi protector al celui mai toxic personaj pe care l-a dat scena politică judeţeană în 25 de ani, ne referim desigur la Omul Marilor Indemnizaţii – Florin Roman. Domnul Atanasiu este foarte atent la paiul din ochii altora, fără a vedea bârna din propriii ochi. Altfel, nu putem înţelege cum, sub oblăduirea şi probabil chiar cu îndrumarea lui (că e preşedintele PNL Alba de ani şi ani) a putut lua naştere personajul monstruos de care aminteam.
Este în spirit liberal, domnule Atanasiu, să „plantezi” oameni ca Florin Roman, care să vegeteze ani de zile pe bani publici (încasând sute de mii de euro) în consilii de administraţie pentru care nimic nu-l recomandă, în afară de dumneavoastră? Personajul în discuţie, până la data „plantării”, nu avea nici un fel de experienţă profesională ca economist. Singura lui activitate a fost cea de jalnic ziarist specializat în ode aduse, culmea, chiar unor colegi de-ai noştri din PSD.
Este în spirit liberal, domnule Atanasiu, să-i acuzi pe alţii de denigrare, uitând de jignirile şi ameninţările pe care protejatul şi promovatul dumneavoastră, Florin Roman, le-a împărţit cu largheţe în dreapta şi-n stânga, în spaţiul public, mai multor personaje, de la jurnalişti la oameni politici, tuturor celor care îndrăznesc să respire altfel decât vrea Florin Roman?
Este onestă, domnule Atanasiu, atitudinea protejatului şi promovatului dumneavoastră, Florin Roman, de a califica, cu un tupeu fără margini, Partidul Social Democrat ca fiind un “partid-stat”, în condiţiile în care în judeţul Alba Partidul Naţional Liberal a fost şi a rămas la Putere? Să ne amintim că Partidul Naţional Liberal deţine, în Alba, fotoliul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba şi majoritatea posturilor de directori din serviciile deconcentrate.
Cine a transformat, domnule Atanasiu, o instituţie publică, OIR POSRU Regiunea Centru, în serviciul de presă al unui partid? Noi sau PNL, după cum a scris presa locală? Se spune că o protejată a protejatului dumneavoastră, Florin Roman, a fost promovată pe un post bine remunerat de director adjunct, deşi nici ea, după modelul mentorului, nu are experienţa profesională necesară postului, fiind un simplu purtător de cuvânt. Este în spirit liberal, domnule Atanasiu, să foloseşti oamenii plătiţi din bani publici pentru a redacta comunicate de presă defăimătoare la adresa adversarilor?
Noi vă respectăm, domnule Atanasiu, aşa cum îi respectăm pe toţi liberalii adevăraţi din Alba, chiar dacă acum suntem adversari. În virtutea unei posibile refaceri a USL, după 25 mai, vă sugerăm să priviţi în ograda proprie, unde “somnul” dumneavoastră naşte “monştri”. Aveţi grijă, domnule Atanasiu, ca “monstrul” pe care l-aţi creat să nu se întoarcă împotriva dumneavoastră!

Bogdan MEDREA, preşedintele TSD Alba

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.