BOSFOR KEBAB a deschis un nou fast-food, pe Bulevardul Revoluției vis-a-vis de Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

După ce a cucerit piața din Alba Iulia cu produsele sale, mirosurile îmbietoare și spațiul prietenos, BOSFOR KEBAB a decis să deschidă un nou fast-food pe Bulevardul Revoluției, vis-a-vis de Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia.

Încă din 2011 BOSFOR KEBAB încântă locuitorii din Alba Iulia cu kebab la farfurie și la lipie, hamburger, schnitzel, falafel, baklava și alte delicatese turcești, dar și cu prețuri accesibile oricărui buzunar.

Marea deschidere a avut loc pe data de 19 mai 2017, iar noul fast-food promite să încânte gurmanzii albaiulieni cu noutăți precum frigărui de pui, cașcaval pane și sortimente noi de băuturi.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro