Bulhac Beatrice și Nistor Marius sunt Miss și Mister Boboc – 2018 ai Colegiului Tehnic „Alexandru Domșa” din Alba Iulia

Îndosariat în: Monden |

Balul Bobocilor – 2018 organizat de elevii de la Colegiul Tehnic „Alexandru Domșa” din Alba Iulia s-a desfășurat astăzi, 9 noiembrie 2018, la Casa de Cultură a Studenților. Bulhac Beatrice și Nistor Marius au demonstrat celor prezenți că sunt cei mai  frumoși și inteligenți „boboci” și au primit titlurile de Miss și Mister Boboc.

Pentru titlurile de Miss și Mister s-au luptat în acest an 6 perechi de boboci, iar competiţia s-a desfășurat pe scena Casei de Cultură a Studenților.

Tema din acest an a fost ”Uniți”, iar în cele cinci probe de concurs, bobocii au trebuit să îşi dovedească talentul, intuiţia, îndemanarea și creativitatea.

Pe lângă prezentare și cultură generală, bobocii au avut și o probă de talente și dans, dar și o probă surpriză, pregătită de organizatori.

Seara a fost una plină de emoție, frumusețe, talent și muzică bună iar la final, juriul a ales cei mai frumoși boboci ai acestui an: Bulhac Beatrice și Nistor Marius.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.