Călin Potor – Interpelare adresată Ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin

Îndosariat în: Politică |

“Întrebare adresată domnului Ministru Daniel Constantin, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, de către deputatul PNL de Alba Călin Potor, privind întârzierea plăţii subvenţiilor APIA aferente anului 2012.

Stimate domnule ministru,

Premierul Victor Ponta a anunţat recent că Ministerul Agriculturii va începe plata subvenţiilor pentru toate categoriile de producători.

Din păcate, în numele unor fermieri şi staţiuni de cercetare din judeţul Alba şi nu numai, vă aduc la cunoştinţă faptul că APIA încă nu a început plata subvenţiilor aferente anului trecut, sume necesare în vederea continuării lucrărilor agricole de primăvară.

În concret, vă întreb cu respect domnule ministru:

1. Când va începe efectiv plata subvenţiilor pe suprafaţă şi cap de animal pentru staţiunile de cercetare din ţară?

2. Care este situaţia actuală a funcţionării staţiunilor de cercetare cu profil agro-zootehnic din România, câte dintre acestea au fost închise în ultimii ani şi care este strategia MADR în ceea ce le priveşte?”

Solicit răspuns scris.

Deputat PNL de Alba,

Călin POTOR

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.