Călin Potor: „Mircea Hava pregătește o mită electorală babană pentru locuitorii din Lumea Nouă”

Îndosariat în: Politică |

Calin-Potor-oct-2014Deputatul PSD, Călin Potor susține că Mircea Hava și organizația ACL Alba pregătesc, în prag de alegeri prezidențiale, o ”mită electorală” pentru persoanele aflate în cartierul Lumea Nouă din Alba Iulia.  

Potrivit deputatului, edilul și conducerea ACL ar urma să doneze 45 de sobe, cumpărate din bani publici, familiilor defavorizate din zona menționată, acțiune pe care o cataloghează ”total imorală”.

”O păsărică mi-a șoptit că ACL-ul, primarul Hava, vor duce în Lumea Nouă, la romi, 45 de sobe: egal mită electorală. Să fiu cinstit nu mă deranjează ideea că 45 de familii vor avea sobe când vine iarna. În municipiul Alba Iulia, doar acolo avem oameni amărâți, pe care îi prinde iarna fără căldură? Respectivele sobe vor fi cumpărate pe bani publici. Și atunci ar fi mai cinstit și mai corect ca sobele să fie date de Primăria Alba Iulia, în urma unor anchete sociale”, a spus astăzi Călin Potor.

Deputatul a conchis prin a spune că principala problemă a cetățenilor din respectiva zonă este lipsa actelor de proprietate pe terenuri și clădiri.

”Problema numărul unu este actul de proprietate. Foarte mulți au avut probleme cu proprietatea. S-au făcut fabrici pe terenurile lor. Era firesc să le reconstitui proprietățile și să le dai acte. Nu au acte de proprietate pe teren și pe construcție. Oamenii aceștia nu pot să plătească impozit pentru că nu au pe ce. Contracte la curent își fac foarte greu, la gaz foarte greu, la apă foarte greu. Oamenii așteaptă să li se rezolve problema proprietății”, a mai spus acesta.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.