Călin Potor: „Receptivitatea Guvenului în privința reparării DN 7 este salutară”

Îndosariat în: Politică |

Deputatul liberal de Alba Călin Potor salută receptivitatea Guvernului Ponta în ceea ce priveşte rezolvarea problemelor de pe DN 7, pe care le-a semnalat în urmă cu două săptămâni.

„Am adresat ministrului delegat pentru Proiectele de Infrastructură, Dan-Coman Şova, o interpelare privind situaţia precară a Drumului Naţional 7, cea mai importantă arteră rutieră a României din punctul de vedere al circulaţiei rutiere. În calitate de şofer care circulă săptămânal pe ruta Alba Iulia-Bucureşti şi retur, precum şi la cererea altor şoferi din judeţul Alba, l-am informat pe ministrul delegat Şova că foarte multe porţiuni din Drumul Naţional 7 se află într-o stare improprie desfăşurării unei circulaţii civilizate, de nivel european. Acest drum naţional, reparat în urmă cu doi ani, este în prezent într-o stare avansată de degradare. Am atras atenţia că, în special pe podurile şi podeţele de pe Valea Oltului, circulaţia este de coşmar, iar gropile au fost umplute doar cu piatră spartă”, a arătat Potor în interpelarea trimisă ministrului delegat pentru Proiectele de Infrastructură.

La câteva zile după ce a trimis documentul la Guvern, deputatul PNL a constatat pe teren că lucrurile au revenit la normal. „Am observat zilele trecute că porţiunile din DN 7 aduse în discuţie de mine au fost reparate corespunzător, respectiv s-a turnat asfalt peste gropi şi circulaţia a revenit la normal. Este un exemplu că Guvernul USL îşi face treaba cu seriozitate şi este receptiv la doleanţele oamenilor. Este important să continue la fel, pentru binele românilor”, a conchis deputatul Potor.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.