Campionatului Naţional Universitar de Fotbal va debuta începând de mâine la Alba Iulia

Îndosariat în: Sport |

Începând cu 11 martie 2013, Student Sport va fi prezent în unele dintre cele mai importante orașe din România, cu ocazia Campionatelor Sportive Universitare. Prima competiție va avea loc la Alba Iulia, deschiderea urmând să aibă loc pe 11 martie 2013, la aula Universităţii, începând cu ora 15.00.

Publicul va asista la spectacole oferite de majorete, concursuri, precum și la un meci demonstrativ între „Generația de Aur” și echipa formată din reprezentanții sponsorilor, la fotbal. O parte din echipa Generaţiei de Aur va fi formată din: Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu, George Ogăraru, Constantin Schumacher şi Daniel Prodan.

Printre ambasadorii acestor competiții vor fi: Gabriela Szabo, Miodrag Belodedici, precum și Virgil Stănescu și Jean Vlădoiu.

Studenții din 64 de universități, din 23 de centre universitare își vor susține universitatea în meciurile de baschet și fotbal, în cele 4 faze locale, urmând ca finala să aibă loc la Braşov. În cadrul competiţiilor vor participa peste 1.000 de studenţi.

Etapele zonale vor avea loc: la fotbal între 11-14 martie la Alba Iulia, 18-21 martie la Iaşi, 1-4 martie la Bucureşti, 5-8 martie la Timişoara, la baschet între 18-21 martie la Sibiu, 1-4 aprilie la Bucureşti, 8-11 aprilie la Bacău, iar la tenis 9-12 aprilie la Bucureşti.

Student Sport este fericit să anunțe faptul că odată cu începerea competițiilor, se lansează pe 11 martie primul site al sportului universitar care va reuni informații din domeniul sportului universitar: www.sportuniversitar.ro. De asemenea, rezultatele studiului cu privire la sportul universitar din România “Radiografia sportului universitar” a fost lansată în cadrul Conferinţei de Presă de la Federaţia Română de Fotbal, în data de 6 martie2013. Eşantionul folosit a fost reprezentat de 2.442 de studenţi din 23 de centre universitare din România”, spun organizatorii.

Sponsorii Campionatelor Universitare Sportive sunt: Becks, Bergenbier, Borsec, Fan Courier, Qual Media, Federația Sportului Școlar și Universitar, Federația Română de Fotbal, Federația Română de Baschet, Federaţia Română de Tenis.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.