Caravana Bergenbier „EU SUNT 12” răcorește România oraș cu oraș, a ajuns astăzi la Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

În premieră în România, camioanele care aduc răcorirea Bergenbier au fost pregătite pentru a crea o zonă inedită de experiențe senzoriale cu un spectaculos show multimedia, precum și activări de realitate virtuală. Traseul caravanei poate fi urmărit pe www.racorimromania.ro și pe pagina de Facebook Bergenbier România.

Bergenbier a pregătit în Caravana EU SUNT 12 experiențe de răcorire în plină vară: prin intermediul realității virtuale cei prezenţi vor putea experimenta o altfel de răcorire, iar în unul din camioane vizitatorii au parte de un spectaculos show multimedia în cel mai cool bar din gheață reală. Acolo puteţi savura și noul Bergenbier 0,33L cu capac Twist off, pentru o răcorire dintr-o răsucire. Cei veniţi în Caravană vineri au jucat fotbal pe un teren gonflabil, sau s-au  răcorit așezați deasupra unui rezervor cu apă. Mai mult, în Caravană au fost întâmpinați de Bogdan Stelea, Gabi Balint și Miță de la Bere Gratis, cu sesiuni de autografe.

Seara le-a oferit celor aflaţi în Piaţa Cetăţii şi un spectaculos joc de lasere, proiectat pe faţada Universităţii “1 Decembrie 1918”. Cea mai tare experiență de răcorire continuă şi sâmbătă în Cetatea de la Alba Iulia cu concursuri şi bere rece.

Inspirați de cele mai răcoritoare locuri din România, Bergenbier, berea maturată la rece, filtrată la rece și cu CO2 din fermentație naturală, aduce consumatorilor săi experiența răcoririi adevarate! Caravana EU SUNT 12 este modul prin care ia formă mesajul nostru, oferind tuturor celor prezenți în cadrul evenimentelor din cele 26 de orașe experiențe unice menite să îi răcorească cu adevărat în această vară”, declară Gabriela Lupaș-Țicu, Director de Marketing Bergenbier S.A.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro