Carmen Țetcu și Alex Vințan, desemnați Miss și Mister Boboc 2017 la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Îndosariat în: Monden |

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și-a desemnat, în această seara, câștigătorii ediției din 2017 a Balului Bobocilor.

Carmen Țetcu și Alex Vințan au convins juriul că sunt cei mai talentați, isteți și descurcăreți și au primit titlurile de Miss și Mister Boboc, iar premiile de Popularitate au ajuns în acest an la Ana Cucerzan și Sebastian Adam.

De o seară plină de emoție, bucurie și energie au avut parte tinerii, cadrele didactice, părinții și apropiații concurenților care au participat la Balul Bobocilor de la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Tema balului în acest an a fost ”Bal în pijamale”, iar pentru mult râvnitele titluri de Miss și Mister Boboc au luptat șase perechi de boboci, proaspăt intrați în băncile facultății.

Este vorba despre Camelia Chiriac și Andrei Topîrcean, Carmen Țetcu și Sebastian Adam, Adaia Porcella și Dorin Îndoitu, Teodora Luca și Andrei Popa, Nadia Pașca și Darius Groza, Ana Cucerzan și Alex Vințan.

Cei doisprezece pretendenți la trofee au avut de trecut prin mai multe probe de foc, între care prezentare, aptitudini și dans. Cei mai originali, frumoși și descurcăreți s-au dovedit a fi Carmen Țetcu și Alex Vințan, care au fost desemnați Miss și Mister Boboc.
 
La finalul balului, distracția s-a mutat QB Lounge, unde, de la ora 22.00, a fost invitată celebra actrița și realizatoare de stand-up comedy, Ana Maria Calița.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.