Carrefour Market din Alba Iulia inaugurat în prezența oficialităților locale

Îndosariat în: Actualitate |

carrefour-alba-iulia-inaugurare-oficialaGrupul Carrefour deschide mâine, 23 octombrie 2014, primul său supermarket din Alba Iulia, în incinta Alba Mall. Inaugurarea a avut loc în această după-amiază, în prezența unor oficialități din oraș, iar panglica a fost tăiată de viceprimarul Paul Voicu și de managerul regional Ionel Căiman.

Carrefour a intrat în România în anul 2000 pe segmentul de hypermarket, iar din 2008 pe piața de supermarket. Am achiziționat o rețea de magazine și iată-ne la magazinul cu numărul 86, deschis în Alba Iulia. Noi ne dorim să nu fie singurul din acest oraș. Este un magazin care se întinde pe o suprafață de 900 de metri pătrați, cu un portofoliu de aproximativ 2.000 de articole proprii. Ne bucurăm că am găsit aici un colectiv foarte bun, omogen. Am constatat că în Alba Iulia sunt oameni cu caracter și cu multă putere de muncă, deci resursa de personal este asigurată și de aceea dorim să deschidem și alte magazine”, a precizat Ionel Căiman.

carrefour-market-alba-iulia-interiorPrimăria și Consiliul Local vă spun bine ați venit în Alba Iulia. Nu e nici prea devreme, nici prea târziu. Dacă până acum eram criticați de cetățeni că paleta este prea îngustă pe acest segment, pentru că aveau doar două magazine care să le ofere asemenea suprafețe și asemenea multitudine de produse, iată că li se mai oferă o opțiune în Alba Iulia. Pe noi ne bucură acest lucru, este o ofertă largă și competitivă pentru municipiu și pentru județul Alba. Suntem alături de dumneavoastră și pentru viitoarele magazine și cu tot ce putem, vă vom ajuta”, a spus viceprimarul Paul Voicu.

Noul supermarket va fi deschis de luni până sâmbătă între orele 8.00 – 22.00, iar duminica între orele 8.00 – 20.00. Are o gamă de peste 9.000 de produse, iar oferta include circa 2.000 de articole Carrefour, cu minimum 20% mai ieftine decât mărcile naționale.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa.

În România, grupul număra 165 de magazine dintre care 27 hipermarketuri ”Carrefour”, 86 de supermarketuri ”Market”, 46 de magazine de proximitate ”Express”, 7 magazine de proximitate ”Contact” și un magazin de comerț online: carrefour-online.ro

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.