Carrefour va deschide un supermarket în incinta centrului comercial Alba Mall

Îndosariat în: Actualitate |

carrefourCarrefour România va deschide în toamnă, un magazin la Alba Iulia, în incinta centrului comercial Alba Mall. Noul magazin are, în prezent, 20 de posturi disponibile: manipulator marfă, casier, operator vânzări produse proaspete, recepționer marfă și operator monitorizare prețuri.  Inaugurarea magazinului se va realiza cel mai probabil în luna octombrie.

Carrefour Express este lanțul de magazine ce operează peste 20 de supermarketuri în România, deținute de francezii de la Grupul Carrefour, iar cel mai apropiat de Alba Iulia se află în Sibiu, la 70 de kilometri. Hipermarketul s-a făcut cunoscut, în special, prin promoția ”Plătim de 10 ori diferența”, dacă în altă parte clienții găsesc anumite produse, la prețuri mai mici.

Angajaţii reţelelor de hipermar­ke­turi au salarii medii brute cuprinse între 1.900 şi 2.250 de lei, cei mai bine plătiţi fiind salariaţii Carrefour şi Cora. La polul opus, Auchan şi Kaufland plătesc salarii medii brute de sub 2.000 de lei, scrie zf.ro.

În Alba Iulia există patru magazine de tip discount: Kaufland, Penny, Profi, iar ultimul deschis, în 2013, Lidl. Grupul german de retail Rewe va deschide cel mai probabil la sfârșitul anului 2014, un magazin Penny, la Teiuș, și în 2015, la Ocna Mureș. Totodată, ocnamureșenii se vor bucura de un magazin Profi, în această toamnă.

Carrefour este cel mai mare retailer european și al doilea din lume, după Wal-Mart. Cu 456.000 de angajați în 30 de țări, Carrefour are numeroase divizii și subsidiare în Uniunea Europeană, America de Sud, Africa și Asia.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.