Câștigătoarea probelor feminine la Campionatul de Schi al MAI este Ana-Maria Falpișca, de la IPJ Alba

Îndosariat în: Sport |

Astăzi, pe pârtia Cavnic din judeţul Maramureş a avut loc festivitatea de premiere a Campionatului de Schi al Ministerului Afacerilor Interne – ediția a 22-a. Printre câștigători se află o polițistă de la IPJ Alba, Ana-Maria Falpișca, de la Serviciul de Operațiuni Speciale, care a ocupat locurile primul loc pe podium la ambele probe pentru femei – slalom uriaș și slalom special.

Pe parcursul a două zile de întrecere, aproximativ 180 de concurenţi, reprezentând Aparatul Central şi structurile subordonate ale Ministerului Afacerilor Interne, şi-au disputat primele locuri în probele de slalom, slalom uriaş şi fond pe distanţa de 5 kilometri.

În clasamentul general pe echipe, primul loc a fost ocupat de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, iar locul doi şi trei a revenit Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Câştigătorii vor reprezenta România la Campionatul European de Schi al Poliţiştilor care se va desfăşura în Elveţia, în perioada 17-22 martie a.c.

FOTO: actualmm.ro

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.