Câștigătorii evenimentului Descoperă Rowmania desfășurat astăzi la Alba Iulia sunt „Pirații din Oarda”

Îndosariat în: Actualitate |

finala-Descopera-Rowmania-Alba-Iulia-2014Echipajul “Pirații din Oarda” a câștigat finala celei de a doua ediții a concursului Descoperă Rowmania, desfășurat astăzi, pe Râul Mureș, la Alba Iulia. Aceștia vor reprezenta orașul nostru la marea finală Descoperă Rowmania, care  va avea loc în curând la Tulcea.

Cei 11 membrii ai echipajului de pirați au reușit să îi devanseze pe ceilalți competitori calificați în finală: echipajul “Rowmaniacii”- cîștigătorii ediției 2013 a concusului și echipajul “Sendy Club”, una dintre surprizele acestui festival.

Marele campion Ivan Patzaichin și primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, au înmânat diplome de merit tuturor celor 27 de echipaje a câte 11 membri, care au participat la concurs.

La finalul ceremoniei de premiere, pe o temperatură ce depășea 30 de grade Celsius, cei doi organizatori ai evenimentului au spus câteva cuvinte celor prezenți.

Mircea Hava i-a mulțumit lui Ivan Patzaichin și dând dovadă de generozitate a promis că următoarea ediție a evenimentului va fi organizată pe parcusul a două zile. În plus, edilul a promis că va pune la dispoziția participanților mai multă bere gratis decât a fost disponibilă astăzi.

Ivan Patzaichin a mulțumit la rândul său primarului, salutând propunerea de extindere a festivalului, însă a spus că speră ca anul viitor concurenții să fie mai ponderați în ceea ce privește consumul de bere.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.