Catedrala Romano-Catolică din Alba Iulia a găzduit astăzi un concert de chitară clasică

Îndosariat în: Actualitate |

Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis a organizat la Catedrala Romano-Catolică “Sf. Mihail” din Alba Iulia, un concert de chitară clasică susținut de Raul Răzvan Guțu în scop caritabil.

concert-chitara-clasica-alba-iuliaEvenimentul a fost organizat în scopul strângerii de fonduri pentru echiparea unui membru al Gărzii Romane din Alba Iulia numit Cornicerul, iar Catedrala Romano-Catolică a fost plină, cei prezenţi fiind impresionaţi de talentul lui Raul Răzvan Guțu, un elev în anul II la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti, secţia chitară clasică.

La concertul care a durat 45 de minute au fost prezenţi membrii clubului Rotary, albaiulieni, dar şi persoane străine venite în România cu ocazia unui simpozion şi care au dorit să participe la spectacol.

„Mulţumim artistului, că ne-a ajutat să ne atingem scopul, să strângem fondurile necesare pentru echiparea membrului din garda romană” a declarat la sfârşit preşedintele clubului Rotary Alba Iulia Civitas Solis, Valentin Frăcea.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.