Ce-a de-a II-a ediție a Festivalului „Alba Carolina FOOD FEST” de la Alba Iulia are loc între 11 și 14 mai 2017

Îndosariat în: Actualitate |

Cel mai delicios eveniment al anului la Alba Iulia, „Alba Carolina Food Fest”, își va desfășura cea de-a doua ediție în perioada 11-14 mai 2017,  pe Latura de Vest a Cetății, zona din fața Catedralei Reîntregirii.

Evenimentul creat pentru bucuria sufletului, spiritului si …a stomacului va reuni și de această dată în „cealaltă capitală„ zeci de vendori stradali din toată țara, cu autobuze, rulote, căruțe, truckuri, standuri, biciclete,etc, pregătiți cu o varietate largă de bunătăți pentru gurmanzi și nu numai: burgeri, hot dogs, sandwiches, tacos, burritos, grills, clătite, înghețată și multe multe altele.

Timp de patru zile, albaiulienii și turiștii vor avea parte de un adevărat spectacol, care va uni în diversitate gusturi exotice, muzică de calitate şi voie bună. Potrivit organizatorilor, sunt pregătite show-uri culinare, un parc de distracții pentru copii, muzică live, dar și cinema. 

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro