Cea de 46-a ediție a Crosului Unirii de la Alba Iulia a atras la start nu mai puțin de 352 de participanţi

Îndosariat în: Actualitate |

crosul-unirii-2014În cursul acestei dimineți, în Şanţurile Cetăţii din Alba Iulia s-a desfăşurat cea de a 46-a ediţie a Crosului Unirii. La startul din 2014 au participat 352 de persoane, de toate vârstele şi din toate colţurile ţării. Fiecare participant a primit tricou, pix, câte un ceai călduţ, iar câştigătorilor le-au fost înmânate diplome şi medalii.

Întrecerea a avut loc pe categorii de vârstă, fiind date 3 starturi în care au fost angrenaţi toţi cei 352 de particiapnţi. Prima dată au plecat veteranii, apoi copii şi în cele din urmă seniorii. Competiţia s-a bucurat în acest an de mai mulţi alergători, iar evenimentul este inclus în programul manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României, sărbătorită în fiecare an la 1 decembrie.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.