Cea de-a III-a ediție a Festivalului Dilema Veche s-a încheiat aseară la Alba Iulia cu concertele lui Alifantis, Andrieş, Baniciu şi Vintilă

Îndosariat în: Actualitate |

cei-patru-corifei_festival-dilema-veche-2014Nicu Alifantis, Alexandru Andrieş, Mircea Baniciu şi Mircea Vintilă au adunat câteva mii de oameni la concertul care a încheiat cea de a treia ediție a Fesivalului Dilema Veche, singurul din România organizat de o revistă.

“Tandreţuri pentru femei cu cei patru corifei” este  spectacol cu cel mai mare succes la public, dintre toate cele petrecute în acest weekend la acest festival. S-a simțit la ei bucuria fiecăruia de a cînta în compania unor prieteni cu care împărtăşeşte aceleaşi credinţe şi acelaşi sistem de valori. Nu a lipsit umorul inteligent şi glumele, absolut savuroase pentru audienţă, pe care şi le-au servit unul altuia.

Piața Cetății Alba Carolina și-a mai trecut astfel în palmares o seară pe care spectatori și artiști deopotrivă și-o vor aiminti cu drag.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.