Cei 11 tineri care s-au încăierat joi noaptea, pe B-dul Revoluției, sunt cercetați pentru ultraj

Îndosariat în: Actualitate |

În data de 22.02.2013, poliţiştii din Alba Iulia au luat măsura reţinerii faţă de 5 dintre cele 11 persoane cercetate pentru ultraj contra bunelor moravuri şi încăierare, fapte comise în noaptea de 21/22.02.2013 pe B-dul Revoluţiei din Alba Iulia.

S.A.R., de 22 de ani din Sebeş, M.M.A., de 20 de ani din Sebeş, M.R., de 20 de ani din Sebeş, S.A., de 25 de ani, şi S.A., de 20 de ani, din Sebeş, au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia care a dispus faţă de primii 4 măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile. Faţă de ultimul dintre învinuiţi, Parchetul a dispus măsura preventivă a obligării de a nu părăsi ţara pe o perioadă de 30 de zile.

Reamintim că joi noaptea, în jurul orei 4.30, în timp ce efectuau serviciul de patrulare, poliţiştii din Alba Iulia au observat că, între mai multe persoane care se aflau pe B-dul Revoluţiei din Alba Iulia, s-a produs un conflict spontan.

Poliţiştii au intervenit pentru aplanarea conflictului iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit că  între doua grupuri de tineri, 7 pe de o parte (cu vârste cuprinse între 22 şi 27 de ani), din Sebeş şi un alt grup, din 4 tineri cu vârste între 22 şi 32 de ani, (doi din Alba Iulia şi doi din Zlatna), pe fondul consumului de alcool, s-a produs un conflict spontan în timpul căruia şi-au aplicat reciproc lovituri şi şi-au adresat cuvinte jignitoare.

Poliţiştii i-au condus pe cei 11 tineri la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia unde au fost audiaţi şi unde le-a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice  şi încăierare.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.