Cei 400 de mii de Euro alocați astăzi de CNI nu par a fi suficienți pentru finalizarea lucrărilor la Bazinul Olimpic din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Bazinul-Olimpic-2013Lucrările pentru reabilitarea și modernizarea Bazinului Olimpic din Alba Iulia vor fi sigur reluate, după ce Compania Națională de Investiții a trecut astăzi în bugetul de cheltuieli suma de 1,8 milioane lei (400 de mii de euro) pentru obiectivul de investiții Bazinul de Înot Olimpic din municipiul Alba Iulia.

Vestea este, din nefericire, doar pe jumătate bună, întrucât pentru finalizarea lucrărilor la bazin, realizate deja în proporție de circa 85%, este nevoie de o sumă mult mai mare, respectiv 3,7 milioane de lei.

În aceste condiții, nu se știe când iubitorii înotului din Alba vor putea beneficia din nou de bazinul olimpic din municipiu.

Recent, Primăria Alba Iulia anunța faptul că, în urma rectificării bugetare, Guvernul a alocat suma de 2 milioane de lei pentru Bazinul Olimpic. Iată, că din acel moment și până astăzi, banii s-au împuținat cu 200 de mii de lei.

Este îmbucurător faptul că pe lângă numeroasele declarații politice s-a mai făcut un pas în direcția rezolvării situației bazinului din Alba Iulia. Până la finalizarea și deschiderea acestuia, mai avem însă de așteptat și fără doar și poate, ca să nu ne plictisim, politicienii ne vor întreține cu declarații pe acest subiect, legate în special de împărțirea “meritelor” pentru (ne)finalizarea lucrărilor la acest bazin olimpic.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.