Cel puțin 14 parlamentari liberali susțin până în acest moment grupul de iniţiativă pentru păstrarea identităţii liberale

Îndosariat în: Politică |

Calin-Popescu-TariceanuGrupul de iniţiativă pentru păstrarea identităţii liberale, lansat astăzi de către Călin Popescu Tăriceanu, va fi susținut de circa 14 parlamentari liberali.

Grupul de iniţiativă pentru păstrarea identităţii liberale vine , după ce, în februarie Călin Popescu Tăriceanu spunea că înfiinţează un nou partid liberal, iar în martie preciza că renunţă la acest demers, însă anunţa înfiinţarea unei platforme economice liberale.

“Grupul de iniţiativă se constituie ca un semnal de alarmă pentru derapajele pe care PNL le înregistrează în acest moment. Mă refer la abaterile de la statut, la deciziile referitoare la fuziunea cu PDL, la părăsirea familiei liberalilor europeni şi trecerea în familia populară, la nivelul PE”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Printre parlamentarii care susțin inițiativa fostului președinte al PNL, Călin Popescu Tăriceanu se numără Grațiela Gavrilescu, Sorin Teju, Paul Dumbrăveanu, Nicolae Alexandri, Nicu Marcu, Sorin Ilieșiu, Radu Stroe, Andrei Gerea, Daniel Chițoiu și Viorel Palașcă.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.