Ceremonia de deschidere a primei ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru de Tineret APOLLO va cuprinde un spectacol şi un moment liric

Îndosariat în: Actualitate |

Teatru-ApolloVineri, 11 aprilie 2014, cu începere de la ora 17.00, la Casa de Cultură a Studenţilor va avea loc  ceremonia de deschidere a primei ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru de Tineret APOLLO, marcată printr-un spectacol festiv.

În prezenţa grupurilor participante, dina partea Grupului Skepsis, Ioan Adrian Popa va conecta atmosferei de Festival cu un moment liric dedicat spiritului Festivalului, urmat în a doua parte a ceremoniei de spectacolul Lacuna, de Eugen Ionesco, în regia lui Viorel Cioflică, susţinut trupa DelArt din Alba Iulia, formată din cei mai tineri participanţi – Mădălina Ivaşcu, Gabriel Muncuş, Lawrence Chismorie şi Monica Truţă, elevi ai Şcolii de Arte şi Meşteşuguri Alba Iulia din cadrul Centrului Cultural „Augustin Bena” Alba.

Programul Festivalului a suferit schimbări de ultimă oră, însă ceea ce rămâne la fel de valabil este că timp de trei zile, trupe de teatru tinere vor susţine la Casa de Cultură a Studenţilor spectacole diverse, înfăţişând publicului multiple faţete ale artei dramatice. Intrarea este liberă la toate spectacolele, iar pentru cele susţinute în Sala Mică, dat fiind capacitatea limitată a locaţiei, se vor distribui invitaţii care pot fi ridicate la cerere, începând de miercuri, de la Casa de Cultură a Studenţilor între orele 09.00-15.00.

Intrarea este liberă, aşadar toţi cei cu inimi tinere, toţi cei cu spirit apolonic, veniţi să luaţi parte şi să susţineţi prin a primi şi a dărui momentul de început al festivalului!

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.