Ceremonial militar de Ziua Jandarmeriei Române, în Piaţa Tricolorului din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

În Piața Tricolorului din Alba Iulia a avut loc, astăzi,  o ceremonie militară dedicată aniversării a 167 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române. S-a intonat Imnul de Stat şi s-a organizat și o scurtă slujbă religioasă.

În fiecare an, în 3 aprilie, se sărbătoreşte Ziua Jandarmeriei Române, una dintre instituţiile profesioniste şi credibile de apărare a statului de drept, care are ca misiune prioritară asigurarea şi restabilirea ordinii şi liniştii publice pe întreg teritoriul României.

La ceremonia militară au participat reprezentanţi ai tuturor structurilor instituţiei (comandament, structuri mobile, structuri montane), doamna subprefect Monica Popescu şi reprezentanţi ai tuturor instituţiilor care colaborează cu Jandarmeria Alba. Cu acest prilej au fost avansate în grad şase cadre ale jandarmeriei Alba, doi ofiţeri şi patru subofiţeri, care au îndeplinit condiţiile legale şi s-au distins printr-o înaltă probitate morală şi rezultate foarte bune obţinute în activitate.

Ceremonialul s-a încheiat cu defilarea efectivelor Inspectoratului de jandarmi Alba.

Evenimentul a fost un bun prilej pentru ca cei prezenţi să cunoască domeniul de activitate al jandarmilor, de a se convinge de deschiderea Jandarmeriei Alba faţă de societatea civilă şi de a-şi consolida încrederea în această instituţie.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro