Cetatea Alba Carolina a fost gazda Crosului Tineretului ediția 2014

Îndosariat în: Sport |

BenQ CorporationDirecţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba marchează prin diferite manifestări “săptămâna naţională a tineretului 2-9 mai 2014″. În acest sens a fost organizat Crosul Tineretului în şanţurile Cetăţii Alba Carolina. Dan Susa, unul dintre organizatori ne-a declarat că evenimentul a fost unul reuşit şi speră ca şi următoarele competiţii destinate “săptămânii tineretului” să fie bifate cu succes.

Iată cum arată clasamentul oficial al competiţiei, iubitorii sportului având de alergat aproximativ 2700 de metri (o tură de Cetate).

• Categoria 14-17 ani Masculin

I. George Fleşer

II. Darius Mărginean

III. Dorin Talgiabue

• Categoria 14-17 ani Feminin

I. Roxana Panţa

II. Luminiţa Moldovan

III. Georgiana Jid

• Categoria 18-35 ani Masculin, un singur participant: Sergiu Parasca Cioca

• Categoria 18-35 ani Feminin

I. Ana Rodean

II. Adriana Cordoş

III. Mihaela Vlas

Premiile oferite de Obiectiv Sport au constat în: cei clasaţi pe prima poziţie a podiumului au primit câte o pereche de mănuşi pentru bicicletă, ocupanţii locului secund câte o şapcă, iar cei clasaţi pe ultima treaptă a podiumului au câştigat fanioane. Au mai fost oferite medalii şi diplome pentru toţi participanţii. Crosul Tineretului a avut şi o tombolă în care a fost pusă în joc o bicicletă oferită de Obiectiv Sport printr-un voucher de 500 de lei. Marele premiu a fost adjudecat prin tragere la sorţi de către Mihaela Vlas. Adriana Cordoş a câştigat tot prin tragere la sorţi un vocuher de 100 de lei pentru “cel mai funny costum”. Deşi nu a fost o categorie pentru veterani, familia sportivă Sufleţel a participat la Crosul Tineretului, primind diplome în semn de recunoştinţă.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.