Chiriașă evacuată de proprietari la Alba Iulia pentru că a etalat o ținută indecentă

Îndosariat în: Actualitate |

jandarmi-amenda-alba-iuliaPentru ţinuta sumară pe care afişat-o în casă, o din Alba Iulia care locuia cu chirie a fost invitată de gazdă să părăsească locuinţa. A urmat un scandal care a necesitat intervenţia jandarmilor.

Potrivit Jandarmeriei Alba, “fapta a fost semnalată prin apel la 112, miercuri, 13 august, la ora 14.59, chiar de proprietara apartamentului. Aceasta fusese chemată de urgenţă şi rugată de un alt chiriaş să o evacueze pe F.L. (26 de ani), domiciliată în Lopadea Nouă, pe motiv că tânăra ar fi afişat o ţinută indecentă în faţa musafirilor acestuia. Certată, se pare, de gazdă, tânăra a dat vina pe temperaturile caniculare. Cerându-i-se apoi să părăsească locuinţa, a avut un comportament vulgar, înjurând-o atât pe proprietară cât şi pe chiriaşul care a denunţat-o. La rândul lor, aceştia i-au replicat in acelaşi mod, cearta continuând până la venirea jandarmilor. Conflictul a fost aplanat, iar vinovaţii au fost sancţionaţi contravenţional”

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.