Ciprian Selagea şi Alexandru Giurgiu vor rămâne la Unirea Alba Iulia și în sezonul următor

Îndosariat în: Sport |

Alexandru Giurgiu (24 de ani) și Ciprian Selagea (27 de ani), două dintre produsele formaţiei din Cetatea Marii Uniri, rămân şi stagiunea viitoare la Unirea Alba Iulia, deşi au avut propuneri mai convenabile financiar, inclusiv de la alte echipe de Liga a 3-a din judeţ!

Formaţi la Centrul de copii şi juniori al clubului albaiulian, cei doi s-au înţeles verbal cu oficialii Unirii şi rămâne doar să mai semneze noile contracte. „Ne bucură opţiunea celor doi. Am vorbit, ne-am înţeles, ne-am strâns mâna şi ştiu că, în cazul lor, cuvântul dat este ca şi o semnătură„, a declarat Mihai Dăscălescu, preşedintele Unirii Alba Iulia.

Selagea, revenit vara trecută la formaţia de suflet, a devenit golgheterul stagiunii trecute, cu 8 reuşite (S. Culda, al doilea marcator, cu 7 goluri). Giurgiu a luat-o pe urmele sale în iarnă şi s-a întors din Bulgaria pentru a pune umărul la menţinerea în Liga a 3-a, jucătorul de picior stâng punctând o dată în retur.

De asemenea, uniriştii l-au convins pe tânărul Daniel Tat (17 ani), ce a debutat stagiunea trecută în eşalonul terţ, să semneze contractul cu Unirea Alba Iulia, deşi era curtat insistent şi de alte formaţii din judeţ, acesta fiind împrumutat pentru un an de la Mureşul Vinţu de Jos.

• Trio, în probe la Astra Girugiu!

Tinerii Cătălin Suciu, Sebastian Culda şi Andrei David vor merge, în jurul datei de 29 iunie, pentru a fi testaţi de prim-divizionara Astra Giurgiu, formaţie ce se reclădeşte sub comanda lui Edward Iordănescu. Relaţiile dintre cele două cluburi sunt excelente, iar „astralii” sunt interesaţi în mod direct de atacantul Andrei David, internaţionalul de juniori ce a împlini 18 ani în aprilie, dar şi  ceilalţi doi au şansele lor reale, în cazul în care vor corespunde.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro