Circa 200 de pubele și 100 de containere au ars, în curtea operatorului de salubritate Salpres din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, în incendiu au ars circa 200 de pubele și 100 de containere, însă nicio persoană nu a fost rănită.

”Detașamentul Alba Iulia a intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă și 15 pompieri pentru stingerea unui incendiu în curtea societății comerciale Salprest, în zona șoselei de centură a municipiului. Au ars aproximativ 200 de pubele și 100 de containere. Acestea erau goale. Nu au existat victime. La fața locului s-a deplasat și o mașină SMURD pentru orice eventualitate”, au declarat, pentru ziarulunirea.ro, reprezentanți ai ISU Alba.

Fumul negru și înecăcios produs în urma incendiului era vizibil de la circa 10 kilometri.

Cititori ai ziaruluiunirea.ro au trimis fotografii cu fumul negru, realizate în dreptul localității Oiejdea, aflată la circa zece kilometri de societatea comercială. De asemenea, alții au declarat că au observat incendiul în timp ce erau în coloană, pe DN1, între Alba Iulia și Sebeș.

Operatorul de salubritate Salprest ridică gunoiul menajer din mai multe localități din județul Alba.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro