“Clasa lui Moş Crăciun” a fost premiată la Școala Gimnazială „Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia

Îndosariat în: Învățământ-Cultură |

clasa-mos-craciun-scoala-ion-agarbiceanu-alba-iuliaPregătirile pentru sărbătorile de iarnă au debutat în cadrul Școlii Gimnaziale „Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia încă de la începutul lunii decembrie, cu promovarea proiectului educaţional „Darul inimii”, a anunţat prof. Alex Vinceller, director adjunct al şcolii conduse de prof. Mariana Maierescu.

Proiectul a angrenat toţi elevii si cadrele didactice din şcoală şi a constat în colectarea de numeroase articole de îmbrăcaminte, zeci de kilograme de dulciuri şi sute de jucării care au fost destinate ajutorării unor copii cu posibilităţi materiale mai reduse. Oferirea cadourilor a fost urmată de un bogat program de colinde susţinut de elevii claselor I-VIII. Iniţiatorii şi coordonatorii proiectului nu i-au uitat nici pe copiii de la Aşezământul „Sf. Vasile cel Mare” cărora le-au oferit frumoase daruri de Crăciun. Grupul de colindători ai şcolii a prezentat un recital de colinde tradiţionale la Primaria municipiului Alba Iulia, iar clasele a II-a l-au primit pe Moş Crăciun într-un frumos spectacol desfăşurat la Muzeul Naţional al Unirii în faţa unui auditoriu format din părinţi, bunici, cadre didactice şi numeroşi invitaţi. În aşteptarea lui Moş Crăciun, toate clasele şi holurile şcolii au imbrăcat haine de sărbătoare, fiind ornate cu ghirlande cu sute de luminiţe, globuri, zăpadă artificială şi zeci de metri de beteală multicoloră pregătite de elevi, părinţi şi cadre didactice, iar „Clasa lui Moş Crăciun” a fost premiată, a spus prof. Alexe Vinceller.

R. G.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.