Clase noi de actorie și arte vizuale, respectiv fotografie artistică la Centrul Augustin Bena din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

centrul-de-cultura-augustin-benaCentrul de Cultura Augustin Bena Alba prin Serviciul ”Școala de arte și meșteșuguri” conform tradiției de fiecare an își extinde oferta de cursuri pentru persoane cu diferite abilități practice în domenii ale artelor sau meșteșugurilor tradiționale.

Începând din acest an la Alba Iulia își încep activitatea doua noi clase – actorie și arte vizuale respectiv fotografie artistica, video și procesare imagine-text pe calculator. Cei interesați se mai pot înscrie la cursuri de pictura, design ambiental sau design vestimentar. Fiecare clasa nou înființata va fi coordonata de experți calificați cu experiență didactica dar si în arta spectacolului.

Tot din acest an Centrul de Cultura Augustin Bena Alba iși propune selecționarea de tineri cu vârste cuprinse intre 16 și 25 de ani in vederea înființării unei grupe de dansatori de folclor care sa valorifice potențialul coregrafic extrem de ofertant al județului Alba. Tinerii selecționați vor avea prilejul sa evolueze alături de artiștii profesioniști ai Ansamblului Folcloric si sa se specializeze într-un domeniu artistic deosebit.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.