Clement Negruț: “Dacă Mircea Hava îşi va da demisia din funcţia de primar îi cedez funcția de președinte al PMP Alba”

Îndosariat în: Politică |

hava-si-negrut„Dacă Mircea Hava îşi va da demisia din funcţia de primar să vină în PMP îi ofer funcţia de preşedinte”, a fost afirmaţia făcută de către deputatul Clement Negruţ, în cadrul unei conferinţe de presă. Actualul preşedinte al PMP este sceptic însă că Mircea Hava „un primar care şi-a făcut treaba” va renunţa la mandat, pentru a intra în PMP.

Afirmaţia a lui Negruţ a venit în urma unei întrebări şi a unor zvonuri apărute în presa centrală şi anume că mai mulţi primari din PDL vor trece la PMP, însă nu este şi cazul primarului Mircea Hava care a infirmat zvonurile.

Negruţ a vorbit apoi cu subînţeles, astfel încât doar primarul şi persoanele din “in side” să înţeleagă.

„Pentru ca Mircea Hava să vină în PMP trebuie să își dea demisia din funcția de primar, iar astfel își pierde mandatul. Mircea Hava este un om politic important pe scena județului și un primar care și-a făcut treaba. Fum fără foc nu prea iese cu venirea în Fundație, că asta se spunea, că Mircea Hava se va înscrie în Fundație. Am aflat și eu la Sighișoara. Domnia sa a spus că este o invenție între un ceai și o cafea. Acum, nu știu unde s-a băut ceaiul și unde s-a băut cafeaua. La Sibiu s-a băut ceaiul și la Paris cafeaua sau la Paris ceaiul și la Sibiu cafeaua? Dacă va citi ce v-am spus eu acum”, a declarat Clement Negruț, în cadrul conferinţei de presă.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.