Clement Negruț, deputat MP: „PDL și Predoiu nu mai pot emite pretenții la funcția de prim-ministru”

Îndosariat în: Politică |

Clement-Negrut-29-oct-2015Deputatul Clement Negruț a atins astăzi, la radio Unirea FM, un subiect sensibil în sânul marelui PNL, privind declarația prim-vicepreședintelui Teodor Atanasiu care spunea, la o întâlnire de partid, surprins într-o înregistrare, că, dacă vor prelua guvernarea, Cătălin Predoiu nu va fi premier așa cum se vehicula în spațiul public.

”Klaus Iohannis este contestat din mai multe puncte de vedere și legat de imaginea domniei sale, dar și legat de faptul că PNL-ul își dorea într-un fel sau altul să intre la guvernare pe ușa din față, nu pe ușa din dos. Pe de altă parte, PDL, prin veșnicul candidat la funcția de premier, Cătălin Predoiu, din momentul acesta, discuția legată de nominalizarea s-a a picat definitiv. Atanasiu și-a atins scopul prin declarația domniei sale. PDL nu mai poate emite din momentul de față pretenții la funcția de prim-ministru și de aici și deranjul în interiorul PNL între cele două tabere și părți din cele două tabere cu Klaus Iohannis. Aceste lucruri sunt ținute sub capac și vor ieși la suprafață când guvernul va veni în parlament cu inițiative, ordonanțe de urgență care, cele mai multe, trebuie să aibă susținere și nu o vor avea”, a afirmat Clement Negruț.

Atanasiu a spus, în luna mai, în cadrul unei întâlniri private, că liderii PDL-ului o să dispară rând pe rând. ”Noi am făcut o fuziune paritară în care noi am dat numele partidului, sigla partidului, candidatul la președinție al partidului și ei ne-au dat sediul locația în care să funcționăm. Gândiți-vă că avem 28 de județe în care noi conducem în fuziunea asta paritară. Mai mult de atât nu puteam obține. Eu vă spun că le-am dat și iluzia că o să aibă prim-ministru. N-o să-l mai aibă. Vă dau în scris că nu o să-l aibă!”, a afirmat senatorul de Alba.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.