Colegiul Tehnic ”Dorin Pavel” din Alba Iulia va fi gazda ediției a XI-a a Cupei ”ACAS”

Îndosariat în: Actualitate |

cupa-acasSâmbătă, 27 septembrie, cu începere de la ora 10.00  în cadrul Colegiului Tehnic „Dorin Pavel” (terenul de sport) din Alba Iulia, Consiliul Local și Primăria Municipiului Alba Iulia prin Direcția de Asistenţă Socială Alba Iulia în colaborare cu Asociaţia pentru Consiliere şi Asistenţă Specializată – ACAS Alba Iulia, organizează  Competiţia sportivă pentru copii şi tineri cu dizabilităţi „Cupa ACAS” – ediţia a XI-a.

Vă invităm  să fim alături de aceşti tineri sportivi, să-i susţinem şi să-i felicităm pentru efortul, ambiţia şi curajul lor; să apreciem frumuseţea şi bogăţia ce izvoresc din sufletul acestor copii!”, transmit organizatorii.

Competiția este organizată în fiecare an, din 2004. Nu se urmăreşte performanţa sportivă, ci socializarea acestei categorii de persoane, creşterea încrederii de sine şi dezvoltarea abilităţilor de comunicare.

Probele se desfăşoară pe criterii de vârstă şi tip de deficienţă după cum urmează: penrtu deficienţe psihice şi auditive – alergare viteză, de rezistenţă, aruncarea mingii de oină, a mingii medicinale, săritura în lungime de pe loc; pentru deficienţe motorii – aruncarea mingii de oină şi alergare în scaun cu rotile; pentru copiii cu vârsta 3-8 ani – circuitul “Mici, talente mari”.

Parteneri ai evenimentului: Filantropia Ortodoxă  Alba Iulia, Direcţia Județeană pentru Sport și Tineret Alba, Radio Reîntregirea, Colegiul Tehnic „Dorin Pavel”, Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan”, Asociația Sportivă, Culturală și de Agrement în Turism Orizont și SC Sport Arena SRL.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.