Coliziune între un autoturism și un camion în sensul giratoriu de lângă magazinul Dedeman din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

acciden-autoturism-camion-dedeman-mai-2014În cursul acestei seri la orele 18.30, pe Bulevardul Republicii din Alba Iulia, în sensul giratoriu de lângă magazinul Dedeman a avut loc un accident rutier între un camion Iveco şi un autoturism marca Ford Focus.

Din primele cercetări se pare că ambele vehicule au intrat în sensul giratoriu, autoturismul pe banda întâi şi camionul pe banda doi. Martorii aflaţi la faţa locului au spus că şoferul Fordului ar fi intrat pe banda doi pe care se afla şoferul camionului. Impactul a fost destul de puternic dat fiind faptul că autoturismul Ford a fost întors la 180 de grade.

Cu toate că nu au fost victime, la faţa locului a venit şi un echipaj al Poliţiei Rutiere, dar după mai multe discuţii cele două părţi implicate vor utiliza cel mai probabil procedura legală de înţelegere amiabilă.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.