Concert de colinde susținut de Sebastian Stan și Ina Todoran la Biserica „Pogorârea Sfântului Duh”, din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

concert-colinde-ina-todoran-alba-iulia-dec-2016În cea de-a treia duminică din Postul Crăciunului, după Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, în biserica cu hramul „Pogorârea Sfântului Duh” din Alba Iulia, a avut loc ediția a II-a a concertului caritabil de colinde „Dăruind vei dobândi”, în vederea ajutorării copiilor ocrotiți în așezămintele din cadrul Asociației Filantropia.

Evenimentul a fost organizat de către Protopopiatul Ortodox Român Alba Iulia și de către Parohia Ortodoxă Platoul Romanilor în parteneriat cu Uniunea Artiștilor și Interpreților de Folclor Vocal din România și Radio Reîntregirea Alba Iulia.

Programul artistic al concertului a fost susținut de către interpreții Oana Bozga-Pintea, Ina Todoran, Sebastian Stan și Gabriel Bucur, care au adus Vestea cea bună a Nașterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos în inimile celor care au fost de față.

În aceat an, donațiile credincioșilor se vor îndrepta spre copiii ocrotiți în casele de tip familial „Izvorul Tămăduirii” și „Adolescența” din localitatea Oarda de Jos, coordonate de către părintele Ioan-Mihail Dan.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.