Concert de colinde tradiționale și spectacol de dans cu Moș Crăciun și Crăciunițe, în Parcul Sărbătorilor de Iarnă din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Piața Cetății din Alba Iulia va găzdui, sâmbătă, 17 decembrie 2016, un concert de colinde și cântece de Crăciun și un spectacol de dans tematic, menit să aducă în sufletele albaiulienilor și a tuturor celor prezenți, un strop din magia Sărbătorilor de Iarnă.

Pe scena special amenajată în Târgul de Crăciun din Piața Cetății vor urca, cu începere de la ora 19.00, grupul Primavera, coordonat de Marinela Popa, cu un program de colinde și cântece de Crăciun, și un grup de suflători, îmbrăcați în straie tradiționale, coordonat de Nicolae Vancu. Ambele grupuri au în componență cursanți si absolvenți ai claselor de Canto muzică ușoară și Instrumente de suflat, din cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.

De asemenea, tot de la Centrul de Cultură, clasa de dansuri coordonată de Octavia Oprea va prezenta un spectacol de dans tematic, cu Moș Crăciun și ajutoarele lui. În total, peste 20 de artiști vor întregi minunatul decor de iarnă și vor încălzi atmosfera din Parcul Sărbătorilor de Iarnă.

Evenimentul de sâmbătă este organizat de Căsuța din Povești (foto) și face parte din seria evenimentelor pregătite de administrația locală și micii comercianți din parc, înainte de Crăciunul din 21, când Moș Crăciun va sosi cu peste 1000 de cadouri pentru cei mici.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro