Concert de Crăciun susținut de “The Puzzles&Friends” la Pub 13, din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

concert-de-craciun-pub-13-2015Sâmbătă, 19 decembrie 2015, trupa The Puzzles&Friends invită albaiulienii, și nu numai, la un concert live de Crăciun. Vor putea fi ascultate colinde și cântece tradiționale autohtone și internaționale, menite să aducă în sufletele celor prezenți un strop din magia sărbătorilor de iarnă. Spectacolul va avea loc cu începere de la ora 20.00, la Pub 13, în Cetatea Alba Carolina, prețul unui bilet – suport fiind de 15 lei.

Pentru cei care vor alege să petreacă o seară relaxantă în compania lor, „spiriduşii” de la trupa „The Puzzles” şi prietenii lor promit un concert magic, cu interpretări originale ale celor mai frumoase cântece de Crăciun.

Trupa The Puzzles a fost înfiinţată în anul 2011 în Alba Iulia, în scopul declarat de a cânta exclusiv cover-uri, însă chimia formată între membrii trupei a dat naştere unor piese proprii ţi unui stil propriu, inimitabil şi usor de recunoscut.

Membrii trupei:

Robert Gavrilaş – leaderul şi solistul vocal al trupei, cel mai bun entertainer, cel care îmbină toate genurile muzicale cu succes, liantul între personalităţile şi stilurile diverse ale celorlalţi membri ai trupei. Este o prezenţă constantă pe scena muzicală locală şi nu numai, participând de nenumarate ori ca artist solo sau ca invitat special/colaborator al evenimentelor importante.

 Ovidiu Pârjol – un pianist clasic de excepție, un profesor, un artist complet care întotdeauna își lasă propria amprentă în interpretarea fiecărei piese din orice stil muzical. Activează în prezent şi în Duo Aurae.

Andrei Pârjol – bassistul trupei, omul pe care se poate baza fiecare membru al trupei, un instrumentist cu o interpretare exactă, al cărui repertoriu variază între muzica comercială şi muzica bună.

 Călin Paraschiv – un chitarist de o virtuozitate ieşită din comun şi dotat în acelaşi timp cu o sensibilitate muzicală pe măsură, profesor de chitară, fiind membrul trupelor de renume internaţional Necrovile şi Clitgore.

  Laur Făgădar – bateristul trupei, un adevărat metronom cu un extraordinar simț ritmic şi o sensibilitate muzicală aparte, cu o vastă experienţă muzicală pe scena naţională a muzicii rock. În prezent este şi membru al legendarului grup RIFF.

Dan Liviu Cernat, dirijorul Orchestrei de Cameră a judetului Alba, un violonist excepțional, care impresionează publicul de fiecare dată cu o interpretare unică.

Dan Liviu Cernat a absolvit Liceul de arte ”Regina Maria” din Alba Iulia fiind unul dintre cei mai merituoşi elevi ai acestei şcoli obţinând numeroase performanţe notabile la olimpiadele şcolare de profil. Acest lucru a făcut să fie remarcat de baroneasa Emma Nicholson care i-a oferit oportunitatea unei burse de studiu la Academia Regală din Londra. După absolvirea Academiei Regale s-a reîntors în ţară şi a început colaborarea cu Centrul de Cultură Augustin Bena Alba ca solist instrumentist, urmând şi studii muzicale la Academia Gheorghe Dima din Cluj Napoca. Începând din 2013 este dirijorul Orchestrei de cameră Augustin Bena a Centrului de Cultură ”Augustin Bena” Alba.

 Repertoriul

Trupa The Puzzles are un portofoliu foarte bogat, format atât din piese din repertoriul naţional şi internaţional, cât şi câteva piese din repertoriul propriu, din care una a fost deja înregistrată într-un studio profesional.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.