Concertul susținut de Direcția 5 și un film semnat de Stere Gulea au atras mii de albaiulieni în Șanțurile Cetății

Îndosariat în: Actualitate |

festival-alba-film-ziua-treiFestivalul Alba Iulia Music&Film se pare că i-a câștigat pe albaiulieni care participă în număr tot mai mare la evenimentele ce se desfășoară în aceste zile la Alba Iulia.

În cea de-a treia seară, în care una din cele mai îndrăgite trupe Rock din România, Direcția 5, a fost ”piesa de rezistență” a festivalului, pe Latura de Vest a Cetății Alba Carolina au venit peste 2.000 de spectatori care au cântat și au dansat pe parcursul întregului spectacol.

Cei 6 membrii ai trupei, artiști desăvârșiți, au arătat cât de bine se simt între albaiulieni ”trecându-și în revistă” aproape tot repertoriul și prelungind concertul mult peste spațiul programat, spre bucuria publicului.

A urmat cu proiecția specială a filmului „Sunt o babă comunistă”, un prilej de a descoperi jocul senzațional al actorilor Luminița Gheorghiu și Marian Râlea, sub direcția regizorului Stere Gulea.

Cei care au ales să-și petreacă seara la Palatul Principilor au putut urmări un spectacol de teatru (o premieră pentru festival) – ”Atenție! Cad îngeri”, one woman show în interpretarea actriței Elena Ivanca, urmat de concertul trupei DOMINO și de Festival Party care l-a avut ca invitat pe dj LUCU CHEN.

Pe parcursul zilei au fost programate și alte evenimente, pentru copii și cinefili, care au avut loc la Sala Ferdinand – programul special EducaTIFF și proiecția de film: „Nuntă în ofsaid” (La gran familia espanola).

• Pentru ultima zi a Festivalului organizatorii au pregătit următorul program:

Latura de Vest a Cetății

20.30 Proiectie Eveniment: „Marea frumusețe” (La Grande Bellezza) – film câștigător al Oscarului pentru cel mai bun film străin în 2014

Palatul Principilor Open Air

20.00 Proiectie: O POVESTE DE DRAGOSTE, LINDENFELD

Palatul Principilor – Curtea de Vară

19.00 Proiectie Speciala: METROPOLIS cu acompaniament live ABATOR INDUSTRIES
21.00 Concert: R.O.A.
22.30 Festival Party: DJ PAUL

Sala Ferdinand (Palatul Principilor)

16.00 Program special pentru copii: EducaTIFF
18.00 Proiectie: STOCKHOLM – Film câștigător al Festivalului Internațional de Film Transilvania 2014.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.