Concursul Naţional de Dans Sportiv „Dance to Sunrise” a atras peste 150 de concurenți la Alba Iulia

Îndosariat în: Sport |

Dance-to-sunrise-formatiiMâine, 20 octombrie 2013, la Alba Iulia va avea loc prima ediţie a Concursului Naţional de Dans Sportiv „Cupa Dance to Sunrise Formaţii”. Iniţiativa vine din partea antrenorului albaiulian Vlad Vasile, preşedintele Clubului “Dance to Sunrise”, iar la competiţie şi-au anunţat prezenţa formaţii de dansatori din toată ţara. Evenimentul se va desfăşura cu începere de la ora 10.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Peste 150 de sportivi din judeţele Alba, Cluj-Napoca şi Sibiu, cu vârste cuprinse între 4 şi 16 ani îşi vor demonstra talentul la dans sportiv pe scena de la Alba Iulia. Lupta se va da între formaţii de dans sportiv şi latino-american. Vor fi  acordate diplome şi medalii pentru toate perechile finaliste.

Competiţia este organizată de Clubul “Dance to Sunrise”, în parteneriat cu “Marea Lojă Naţională Română 1880″, Consiliul Judeţean Alba, Casa de Cultură a Sindicatelor şi Federaţia Română de Dans Sportiv.

Persoană de contact, Vald Vasile 0744550010.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.