Conducerea CJ Alba a inspectat astăzi stadiul lucrărilor de asfaltare a drumului dintre Drîmbar și Teleac

Îndosariat în: Administrație |

Stadiul lucrărilor de asfaltare ce se execută pe drumul județean 107 C, între localitățile Drîmbar și Teleac a fost inspectat astăzi de conducerea administrației județene.

inspectie-drum-drimbarAici se lucrează la turnarea unui covor asfaltic pe o lungime de circa trei kilometri, lucrarea fiind finanțată de Consiliul Județean Alba, pentru a repara și ultima porțiune din acest drum ce mai punea probleme locuitorilor din zonă.

Le cer scuze locuitorilor din zonă pentru întârzierea cu care se realizează această lucrare și le mulțumesc pentru răbdare, dar nu am întârziat din vina Consiliului Județean Alba. Iată că acum se lucrează într-un ritm bun și în curând va fi asfalt de bună calitate și pe această porțiune de drum, care a pus multe probleme. Este o promisiune îndeplinită față de locuitorii de aici și le mulțumesc tuturor pentru înțelegere”, a transmis Ion Dumitrel.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.