Conform primăriei Alba Iulia: ”Persoanele fizice și juridice din municipiu trebuie să încheie contracte cu firma de salubrizare Polaris M Holding”

Îndosariat în: Administrație |

polaris-salubritate-firma-alba-iuliaConform normativelor legale în vigoare, persoanele fizice şi juridice cu domiciliul sau sediul social în Alba Iulia au obligaţia să încheie cu prestatorul SC Polaris M Holding SRL contracte de prestare a serviciului de colectare şi transport deşeuri, odată cu intrarea în vigoare a contractului de delegare a gestiunii – 07.10.2013, după cum anunță reprezentanții administrației locale.

De la această dată, nicio altă firmă nu are temeiul legal de a presta pe raza administrativă a municipiului Alba Iulia activităţile delegate către SC Polaris M Holding SRL”, precizează purtătorul de cuvânt Mihai Coșer.

Primăria Alba Iulia a semnat în data de 9 septembrie 2013 contractul de delegare a gestiunii  serviciului public de salubrizare, deszăpezire şi combatere polei în municipiu cu câştigătorul licitaţiei publice organizată în acest sens, SC Polaris M Holding SRL Constanța.

Acest contract a fost aprobat prin HCL nr. 263/28.08.2013, după epuizarea tuturor cailor legale de contestare a licitaţiei rerspectiv decizia instanţei nr. 7406/23.08.2013 pronunţată de Curtea de Apel Albă Iulia care este definitivă şi executorie.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.